WELKOM OP ONS BEACHVOLLEYBALTOERNOOI!


Drutense Volleybal Vereniging Beste Beachvolleyballers,

Het moment is weer daar, de zon begint voorzichtig te schijnen en wij krijgen zin in de zomer. Uiteraard gaan we dan ook weer denken aan het beachvolleybaltoernooi. Een evenement dat inmiddels voor de 23e keer georganiseerd gaat worden. Door het grote enthousiasme van alle deelnemers weten wij van DVV dat dit een evenement is dat niet mag verdwijnen. Mede door de populariteit van dit mooie toernooi is het van belang je snel in te schrijven. We kunnen beide dagen maximaal 70 teams kwijt en vol is helaas echt vol. We proberen iedereen te plaatsen in de door hem of haar gewenste poule, maar vanwege de verwachte drukte kan het zijn dat er misschien iets geschoven moet gaan worden, hier krijg je vanzelfsprekend op tijd bericht van.

We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen om het zand weer in Druten te krijgen, zodat er op het Marktplein weer een mooi beach strand komt te liggen. Afgelopen jaar is mede dankzij de aannemers die de Hogestraat hebben opgeknapt het zand geregeld. Dit heeft helaas wel iets meer gekost vergeleken met andere jaren, waardoor we genoodzaakt zijn het inschrijfgeld na 10 jaar toch te moeten verhogen.

Het 23e Beachvolleybal toernooi zal in 2019 plaatsvinden op:

zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Op zaterdag 15 juni zal er weer een grootse barbecue georganiseerd worden door DVV. Voor €12,50 per persoon regelen wij voor de liefhebbers een geheel verzorgde barbecue. Inschrijven hiervoor is verplicht. Je kan je aanmelden via onze website. Aanmeldingen dienen voor 8 juni ingestuurd te zijn. Na 8 juni kunnen wij aanmeldingen vanwege de voorbereiding niet meer accepteren.

Inschrijving:

Afgelopen jaren zijn ontzettend druk bezocht en begint men in december al weer te vragen wanneer de inschrijvingen weer open gaan. Wij hebben met DVV bedacht dat we het dit jaar anders gaan doen. De inschrijving gaat dit jaar op 31 maart open, maar niet online.... Samen met De Gouden Leeuw (Hogestraat 1) gaan we er op 31 maart een gezellige middag van maken en kan er tussen 14.30 en 17.00 uur in het café worden ingeschreven. Boy en Tom zullen een DJ regelen en met elkaar maken we er vast een leuke Beachvolleybal Pre-Party van. Let op: er zal maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, dus wees op tijd en vol=vol. Per persoon kan er maximaal één team worden ingeschreven. Inschrijving kan op 31 maart uitsluitend per pin voldaan worden.

Online gaat de inschrijving open op 1 april om 20.00 uur. Dit gaat op de volgende manier:

Klik op Aanmelden en vul het aanmeldformulier in.

Het inschrijfgeld bedraagt €45,00 per team per dag en dient te worden overgemaakt op bankrekening: NL86RABO0112789137 t.n.v. DVV te Druten.

Na je aanmelding krijg je direct een bevestigingsmail van inschrijving. Dit betekent dat jouw aanmelding in goede orde is ontvangen door DVV. Een week voor aanvang van het toernooi wordt alle (wedstrijd)informatie doorgestuurd.

Betalingen die vóór inschrijving worden ontvangen bij DVV, zullen niet in behandeling worden genomen en worden teruggestort.

Roel de Graaf zal weer een groots terras bouwen met ook dit jaar veel livemuziek op beide dagen. Laat je verrassen hoe het er dit jaar uit komt te zien en geniet van je drankje en hapje.

Wij van DVV hebben er alweer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten tot het traditiegetrouwe 3e weekend van juni. Samen met jullie allen maken we er weer aan fantastisch weekend van!
Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie op 15 en/of 16 juni te begroeten!

Met veel sportieve en organisatorische groeten, Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV

Het beachvolleybaltoernooi wordt weer mogelijk gemaakt door medewerking van onderstaande bedrijven

De Graaf Verhuur

Zandlevering


Transport/grondverzet/bielzen