Seizoensouverture DVV!

Voorbeschouwing
Daar zijn we weer vrienden/vriendinnen van DVV en beste lezers. Uw razende reporter is back in town. De beheerder van de geniale website heeft mijn gevraagd een ‘kort’ stuk te schrijven. Met genoegen pak ik de draad weer op. Na een geweldig seizoen, waarin DVV 1 zich tot kampioen kroonde van de 1e klasse, zijn de verwachtingen hooggespannen. De grote vraag is natuurlijk of DVV 1 haar klasse van het afgelopen seizoen kan etaleren in de promotieklasse!?
Met het succes van heren 1 in het afgelopen seizoen volgde er ook een toename van belangstellingen in de vereniging. In de wandelgangen destijds was er al sprake dat er wellicht een heren 2 team zou worden opgericht. Daarnaast wilden enkele gerenommeerde spelers van H1 een stap terug doen.

Transferperikelen
Na een korte vergadering in café de Gouden Leeuw werd al snel duidelijk dat DVV 2 was geboren! Spelers als Minggoes, Erik en Marco vonden het tijd om de jonge talenten door te laten stoten naar het eerste. Ondanks het inleveren van kwaliteit heeft, de nog altijd coach zijnde, Arie geloof in een goede eindklassering in de promotieklasse. H1 versterkte zich ondertussen met Dennis, wiens vader in het verleden nog ‘degelijk’ meespeelde met DVV 1. Ook was bijna Mark de Goey aangetrokken. Hij moest op het laatste moment helaas toch afhaken, vanwege zijn studie…. De druk op de schouders van El Capitano en Lennard Aftekas om de kar (of tractor) te trekken is enorm. Zij zijn de enige spelers die ervaring hebben op dit niveau. Maar met hard werken en simpel spel kan DVV 1 wellicht hoge ogen gooien in de promotieklasse. Uiteraard zijn Emiel ‘boem boem’ de Jong, Roy, Bram en Robb nog immer van de partij.
DVV 2 daarentegen diende uiteraard aangevuld te worden. Uit het niets waren daar de gebroeders van Dinteren! Zij voelden snel de affiniteit met DVV en meldden zich daarom aan. Beide spelers waren vroeger in dienst van BK, maar zijn daar destijds gestopt zoals velen….Daarbij brengen Mark en Robert ook een nieuwe sponsor (van Dinteren Transport) mee, dat zeker niet vergeten mag worden! Een ander aangetrokken speler is Wesly, ook hij speelde afgelopen seizoen nog voor BK. Maar de grootste transfers moeten nog ter sprake komen…..
Allereerst werd er een ‘flitsende’ transfervrije speler aangetrokken. Deze speler stond te boek als een talent, maar keek in het verleden liever toe vanaf de zijkant. Hij hield zich ook bezig met het schrijven van nabeschouwingen, maar wellicht worden dat nu voorbeschouwingen! Maar nu ‘raast’ hij dus ook over de volleybalvelden. De speler in kwestie is Hai!

Comeback de Goey!
Een andere verrassende versterking kwam uit de (bar)hoek die niemand had verwacht. Na ruim een jaar afwezig te zijn geweest in het veld, begon het hem (genoodzaakt wellicht) ook te kriebelen. Het is niemand minder dan Axel de Goey die zijn rentree maakt! Iedereen is verheugd op zijn comeback en verwacht veel van zijn sterke tactische inzicht. Op de eerste training liet onze Axel zien dat hij het spelletje niet was verleerd. Gedreven zoals hij altijd is, serveerde hij er weer op los en zag je dat zijn souplesse zoals vroeger er nog altijd van af spatte! Dit stemde speler-coach Minggoes tot grote tevredenheid.

Komt dat zien!
Aanstaande donderdag 22-09-2011 is het dan zover. Beide teams beginnen met een thuiswedstrijd, waarbij H2 het goede voorbeeld mag gaan geven voor H1. H2 speelt om 19:30 haar eerste wedstrijd tegen ‘de roden’ uit Groesbeek, namelijk Ikaros H1. Ik roep u op om met grote getallen te komen kijken en H2 naar de overwinning te schreeuwen! Daarna kunt u blijven zitten want het kersje op de taart wordt u voorgeschoteld door H1. Zij nemen het in hun eerste wedstrijd op tegen Invicta H1. Zij komen helemaal uit Wageningen met allicht hun ‘wagens’ om tegenstand te gaan bieden. Zoals je het leest wordt het een geweldige avond! Na afloop zal het vertier en gezelligheid zich verspreiden in de kantine van de Sporthal. Daarbij heb ik uit betrouwbare bronnen gehoord dat onze ‘banker’ Erik zelf hapjes gaat meenemen!! Als u hiermee nog niet over de streep bent getrokken om te komen kijken……

©Razende Reporter