Menu Sluiten

Beachtoernooi 2021

Beste Beachvolleyballers,

Waar we dit weekend eigenlijk op het Marktplein hadden moeten staan met alle fanatieke beachvolleyballers, was het natuurlijk geen verrassing dat ook deze editie helaas nog geen doorgang kon vinden. Vanaf 1997 wordt het Beachvolleybaltoernooi op het Marktplein in Druten georganiseerd tijdens het derde weekend van juni en wij van DVV hadden niets liever gewild om nu weer het toernooi te mogen organiseren.

Maar we komen met goed nieuws, als alle maatregelen van de overheid zich positief blijven ontwikkelen gaan we dit jaar alsnog een Beachvolleybal toernooi organiseren op 11 en 12 september!!! Het zand is weer door onze trouwe sponsoren toegezegd en ook De Gemeente heeft het weekend goedgekeurd. Uiteraard valt dit alleen te realiseren als er geen beperkingen meer worden opgelegd, maar dit zien wij positief tegemoet en we gaan er volledig voor om weer een mooi toernooi te kunnen organiseren.

Als definitief blijkt dat er geen beperkingen meer worden opgelegd zullen we met aanvullende details komen over de manier van inschrijven en verdere informatie die je van DVV gewend bent te krijgen. Houd hiervoor de website (www.dvvdruten.nl/beachtoernooi), email en onze Facebookpagina in de gaten.

Voor nu, blokkeer het weekend van 11 en 12 september in je agenda, want we gaan ervan uit dat we toch in 2021 het 24e beachvolleybaltoernooi kunnen spelen.

Wij van DVV hebben er alweer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten tot september. Samen met jullie allen maken we er weer een fantastisch weekend van! Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie op 11 en/of 12 september te begroeten!

Met veel sportieve en organisatorische groeten, Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV