Menu Sluiten

Beachvolleybal 2021 geannuleerd

Beste Beachvolleyballers,

Waar we een paar maanden geleden nog optimistisch waren dat in september er weer evenementen georganiseerd konden worden zónder beperkingen, ziet het er toch niet naar uit dat dit uitkomt. Daarom hebben we helaas moeten besluiten ook het Beachvolleybal toernooi in september te moeten annuleren. We verwachten nog te veel beperkingen om een succesvol en vooral gezellig weekend te kunnen organiseren. We keken er ontzettend naar uit om na lange tijd weer een toernooi te organiseren, helaas moeten we dit toch uitstellen tot volgend jaar.

Voor 2022 verwachten we weer in het vertrouwde derde weekend van juni het 24e beachvolleybaltoernooi te kunnen gaan organiseren. Dit is op 18 en 19 juni 2022.

Met veel sportieve en organisatorische groeten, Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV